Zandschilderen

Zandschilderen

Er zijn 129 producten

Wat is Zandschilderen?

Zandschilderen is een vrolijk en artistieke bezigheid om de creativiteit, handvaardigheid en de zin voor kleuren te ontwikkelen. Doordat de afbeeldingen een verwijderbare stickerlaag hebben, kun je op je eigen manier kleurrijk zand strooien over de plakkende lagen. Met de doos of het blad als opvang kan er geen rommel ontst...

Wat is Zandschilderen?

Zandschilderen is een vrolijk en artistieke bezigheid om de creativiteit, handvaardigheid en de zin voor kleuren te ontwikkelen. Doordat de afbeeldingen een verwijderbare stickerlaag hebben, kun je op je eigen manier kleurrijk zand strooien over de plakkende lagen. Met de doos of het blad als opvang kan er geen rommel ontstaan. Het zand van het merk Sabbiarelli bevat ook kleine deeltjes Carrara marmer voor een glinsterend effect.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 129 producten
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.