Leveringsvoorwaarden

Het is allen mogelijk om bij Hobbygroep.nl een account aan te maken als u detaillist bent, daar wij een hobbygroothandel zijn.

U kunt dan rechts bovenin op onze site klikken op inloggen om een account aan te maken. Daar vult u uw voornaam, achternaam, email adres en wachtwoord naar keuze. Vervolgens klikt  ‘mijn adressenboek’. Daar vult u uw overige gegevens in, zoals bedrijfsnaam, adresgegevens en niet te vergeten uw BTW en KVK nummer. Zodra wij deze gegevens van u hebben ontvangen, zullen wij er zorg voor dragen om uw account binnen 2 werkdagen om te zetten naar B2B.

Op deze manier ziet u de voor u geldende inkoopspijzen exclusief BTW zodra u inlogt.

De eerst bestelling dient vooruit betaald te worden, daarna kunt u op rekening bestellen. Er geldt minimumorder bedrag van €75,-- ex. BTW en de verzendkosten bedragen € 5,95 (exclusief BTW) bij een bestelling onder de € 150,- ex BTW. Daarboven leveren we franco. De levertijd bedraagt normaal gesproken 1 á 2 werkdagen.  Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

Wanneer u een bestelling wilt plaatsen onder de €75,-- ex BTW dan kunt u uw bestelling aan ons door geven via de email. Geef hierbij de aantallen en de product nummers aan van de artikelen die u wenst. Omdat de bestelling onder ons minimum bedrag valt zullen er dan administratiekosten van €10,-- ex BTW in rekening worden gebracht, net als de gebruikelijk verzendkosten. Wij sturen u dan via de e-mail een orderbevestiging toe. Deze bestelling dient u vooraf aan ons over te maken. Nadat wij de betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling aan u toesturen.

Zie voor meer informatie onze algemene leveringsvoorwaarden. Vragen? Neem gerust contact met ons op via 0180-760260 of mail naar info@hobbygroep.nl

 


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.