Nabbi BioBeads Creatieve Strijkkralen Set Kerst Kerstman Uitbreiden

Nabbi BioBeads Creatieve Strijkkralen Set Kerst Kerstman

Creotime Creotime

906758

Nieuw

Met deze creatieve set kun je snel aan de slag om kerstmotieven te maken van NABBI BioBeads. NABBI BioBeads zijn gemaakt van Biodolomer®, een materiaal dat koolzaadolie bevat, wat betekent dat ze vrij zijn van microplastics en volledig biologisch afbreekbaar zijn. NABBI BioBeads gaan zo de opwarming van de aarde tegen en je kunt ze goed gebruiken om veel mooie kerstmotieven te maken

Meer details

Wil je december vullen met creatieve kerstmomenten? Dan is deze set perfect. Met deze set kunnen zowel jij als de kinderen eenvoudig van het kralenwerk genieten en samen vijf mooie kerstmotieven maken. Daarna kan je touwtjes aan de motieven bevestigen en ze ophangen aan de takken van de kerstboom of voor de ramen, als je eigen persoonlijke kerstversiering. Deze set bevat kralen, pinborden, strijkvellen en motieven.

Leeftijd vanaf 5 jaar
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.