Jacquard deColourant Ontkleurder 240 ml Uitbreiden

Jacquard deColourant Ontkleurder 240 ml

Jacquard Jacquard

CHM1330

Nieuw

De deColourant is een gebruiksklare drukpasta voor het verwijderen van kleurvlakken van geverfde natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen, zijde en wol. In tegenstelling tot bleekmiddel verwijdert deColourant kleur zonder de stofvezel aan te tasten. De deColourant wordt geactiveerd door warmte. Als je niet bevalt wat je hebt gedaan, was de stof en begin opnieuw. Er gebeurt niets totdat u de deColourant-afdruk verwarmt wordt. De deColourant verwijderd kleuren, maar het resultaat is niet persé altijd wit en sommige stoffen reageren beter op het ontkleuren dan andere.

Meer details

Let op: Kan irritatie van ogen, huid en keel veroorzaken. Contact met ogen vermijden. Vermijd langdurig contact met de huid. Niet aanbrengen door spuiten. In geval van oogcontact, onmiddellijk spoelen met water gedurende tenminste 15 minuten. Voor de huid grondig wassen met water en zeep. Zoek frisse lucht bij inademing van damp. Gebruik in een goed geventileerde ruimte.

KleurTransparant
Maat240 ml
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.