Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Felicitaties met Nederlands thema

Felicitaties met Nederlands thema
Geplaatst op 31-1-2023 door Safira

220098
Dit leuke felicitatie kaartje heeft een leuk oud Hollands thema. Breng je verjaardag felicitaties over in Nederlandse stijl.

info over de img

Stap 1

Aan de binnenkant van de voorkant van de kaart zetten we aan de onder en bovenkant een streepje op 7,5 cm

info over de img

Stap 2

Gebruik de binnenkant van de rand stans om aan de rechterkant de cirkel uit te tekenen. De hartjes in de stans kunnen helpen om het midden van de stans te vinden. Ril dan het lijntje onder en boven de halve cirkel.

info over de img

Stap 3

Gebruik een hobbymes om de halve cirkel uit te snijden. Kies een achtergrond blad uit het blok voor de voorkant. Knip dit tweemaal uit op 7x14 cm.

info over de img

Stap 4

Dit papier is dubbelzijdig bedrukt. Plak het ene stuk met, in dit geval, de blauwe egale kleur naar voren. Stans de tulpen uit en plak deze op de voorkant in de linker bovenhoek. Gebruik een tandenstoker om de linker bovenhoek van het papier om te rollen. Plak dit gedeelte nu op de voorkant.

info over de img

Stap 5

Snij twee cirkels uit. De grootste cirkel is 8 cm en de kleinere cirkel is 7 cm. Gebruik de stempels en stempel een leuke tekst in de cirkel. Stans het tegeltje uit en stempel ook hier een leuke tekst in. Plak deze op de voorkant.

info over de img

Stap 6

Kies een patroon uit voor de achtergrond van de binnenkant van de kaart. Snij deze uit op het formaat 14x14 cm. Plak deze op de kaart. Snij een cirkel van 12 en 8,5 cm in verschillende kleuren en plak deze in de kaart.

info over de img

Stap 7

Knip een afbeelding van het knipvel in een rond kader uit en plak deze op de kleinste cirkel. Stans de filigraan rand uit en bevestig ook deze op de kaart. Kleed de kaart verder aan met nog meer tulpen en andere decoraties.

CC Kaarten & Enveloppen 15x15 cm Wit 50 sets
CC Stans- en Embossingmachine A5
Fiskars Hobbymes
CC Dubbelzijdig Klevende Tape 6mm 10m
CC Gekleurd Karton A4 Helder Rood 20 vel
CC Gekleurd Karton A4 Middernachtblauw 20 vel
CC Gekleurd Karton A4 Wit 20 vel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen