Inloggen

Nú 10% korting op alles van SentoSphère met de code: SentoSphere10!

Leveringsvoorwaarden

Registeren

Het is alleen mogelijk om bij Hobbygroep.nl een account aan te maken en te bestellen als u een zakelijke klant bent. Wij zijn een hobbygroothandel.

Om u te registreren als klant kunt op rechts boven klikken op “inloggen” om een account aan te maken. Bij Account aanmaken vult u uw emailadres in. In het volgende scherm kunt u uw persoonlijke gegevens invullen (Inclusief KVK en BTW nummer). Klik ter afsluiting op Registreren.

Zodra wij deze gegevens van u hebben ontvangen, zullen wij u binnen 1 werkdag berichten of uw registratie is geaccepteerd en wij u zakelijke prijzen kunnen aanbieden. Vervolgens kunt u de voor u geldende inkoopsprijzen exclusief BTW zien zodra u inlogt.


Spelregels

  • Er geldt een minimumorder bedrag van €75,-- exclusief BTW.
  • De verzendkosten bedragen € 5,95 (exclusief BTW) bij een bestelling onder de € 150,- exclusief BTW. Daarboven leveren we franco.
  • De levertijd bedraagt normaal gesproken 1 à 2 werkdagen.
  • De eerste bestelling dient vooruit betaald te worden. Daarna kunt u op rekening bestellen. Wij hanteren een betaaltermijn van 30 dagen af factuurdatum.
  • Wij verzenden alle bestellingen met GLS vanaf ons magazijn. U kunt ook kosteloos een zaterdaglevering aanvragen.
  • Artikelen die op het moment van bestellen niet voorradig blijken te zijn, dient u opnieuw te bestellen. Deze worden uit uw bestelling gehaald. We zullen u hierover informeren.
  • Ontbrekende of foutief geleverde goederen dient u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan ons te melden. Na deze termijn worden klachten niet meer in behandeling genomen.
  • Artikelen kunnen onder geen enkele voorwaarde zonder overleg en goedkeuring van Hobbygroep.nl geretourneerd worden. In het geval van een retourzending dient dit te gebeuren o.v.v. uw klantnummer, factuurnummer en in de originele verpakking (zonder prijsvermeldingen) en in goede staat.
  • Wanneer u een bestelling wilt plaatsen onder de €75,-- ex BTW dan kunt u uw bestelling aan ons door geven via de email. Geef hierbij de aantallen en de productnummers aan van de artikelen die u wenst. Omdat de bestelling onder ons minimum bedrag valt zullen er dan administratiekosten van €10,-- ex BTW in rekening worden gebracht, net als de gebruikelijk verzendkosten. Wij sturen u dan via de e-mail een orderbevestiging toe. Deze bestelling dient u vooraf aan ons over te maken. Nadat wij de betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling aan u toesturen.


Zie voor meer informatie onze Algemene leveringsvoorwaarden. Vragen? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)180-760260 of mail naar info@hobbygroep.nl

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen