Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Takken met kleine blaadjes van crêpepapier

Takken met kleine blaadjes van crêpepapier
Geplaatst op 10-2-2023 door Safira

220126
Maak uw eigen takken van crêpepapier. Elke tak heeft 18 kleine blaadjes, maar u kunt dit aantal naar wens aanpassen. Gebruik een lijmpistool of Multi Glue om de onderdelen aan elkaar te plakken. Bij Multi Glue is de droogtijd ongeveer ½ - 1 uur per stap.

info over de img

Stap 1

Druk het sjabloon af, dat u als aparte pdf op deze pagina kunt terugvinden. Snijd de stukken uit volgens het sjabloonvel – zowel de bladeren als een lang afdekdeel. Vergeet niet te snijden in de richting van de rek van het crêpepapier.

info over de img

Stap 2

Vorm elk blaadje door er voorzichtig in het midden aan te trekken (naar beide kanten toe) om een gebogen vorm te krijgen. Herhaal dit voor alle blaadjes.

info over de img

Stap 3

Lijm het eerste blad op het uiteinde van een steel, bij voorkeur met een lijmpistool. Plak dan een blaadje steviger tegen het eerste blaadje zodat het er gebogen omheen zit (zie volgende afbeelding).

info over de img

Stap 4

Bedek de steel en begin bovenaan waar de eerste twee blaadjes zijn vastgelijmd. Rol de strook diagonaal over het steeltje en plak hem er stevig op met Multi Glue. Plaats een nieuw blad op ongeveer 1-2 cm van de bovenste bladeren en lijm het direct op de steel met een lijmpistool. Wikkel het stukje diagonaal om de steel en bedek het uiteinde van het blaadje met de strook. Ga door tot de steel volledig bedekt is.

info over de img

Stap 5

Hier zie je de afgewerkte takken met kleine blaadjes.

 

info over de imgSjabloon

Download hier het sjabloon

Folia Crêpepapier 50x250 cm Groen
CC Bloemsteeldraad 30 cm Groen 20 Stuks
CC Clear Multi Glue Gel 27ml

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen