Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Een waterfles met glasverf

Een waterfles met glasverf
Geplaatst op 21-12-2022 door Safira

220010
Maak je eigen te gekke waterfles met je eigen kleuren met glasverf.

info over de img

Stap 1

Doe het deksel van de beker af en veeg de fles stevig schoon met een doek om vingerafdrukken en soortgelijken te verwijderen. Dep met een donkere kleur een paar centimeter omhoog terwijl je rondgaat om een verloop effect te maken.

info over de img

Stap 2

Meng de witte glas verf en de blauwe glas verf. Dep de nieuwe lichtere kleur verf rond de fles heen en laat het overlopen waar de donkere kleur stopte zodat ze lichtelijk over elkaar heen liggen. Meng witte en blauwe verf voor een nog lichtere kleur blauw, herhaal de bewegingen. Een tip: Om te voorkomen dat je teveel verf op de fles krijgt kan je de foam pencil brush op een stukje keukenrol papier deppen voordat je het op de fles toepast.

info over de img

Stap 3

Dep de foam pencil penseel in glas verf en dan op de fles om stippen te maken. Je kan zelfs de kleuren licht over elkaar heen laten vallen met de lichtelijk transparante glas verf.

info over de img

Stap 4

Zet de oven op 160 graden Celsius, plaats de fles erin voor 30 minuten. Zet de oven uit en laat de fles staan tot hij is afgekoeld. De fles is nu alleen maar veilig voor met de hand afwassen.

info over de img

Stap 5

Decoreer het bamboo deksel met een pyrografie tool. Schrijf je naam met een potlood en ga er dan met de pyrografie tool overheen.

CC Glazen Waterfles 500 ml 22x6.7 cm
Pebaro Houtbrander Set 9 Opzetstukken

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen