Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Valentijn Kaart met Karin Markers

Valentijn Kaart met Karin Markers
Geplaatst op 27-12-2022 door Safira

220014
Maak een persoonlijke kaart voor je geliefde, vriend of vriendin met de prachtige Karin Markers. De Karin Brushmarker PRO is een inkt gevulde marker op waterbasis met een flexibele brushpunt. De markers zijn zeer geschikt om te blenden en met water te verdunnen voor aquarel effecten.

info over de img

Stap 1

Neem een aantal kleuren Karin Brushmarker PRO markers en kleur op een willekeurige manier de buiten kant van een dubbelgevouwen aquarel papier vel.

info over de img

Stap 2

Vul een watertank penseel met water en ga over de ingekleurde vlakken en strepen heen. Knijp soms ook een beetje in het penseel voor meer water. Zo maak je de aquareleffecten.

info over de img

Stap 3

Teken hartjes en schrijf lieve teksten met de markers. Maak ook een lolly door een cirkel te kleuren en deze met een fijnlijner te omlijsten.

info over de img

Stap 4

Decoreer de lolly's met een highlighter potlood. Dit potlood dekt zelfs over de diepe kleuren van de markers. Teken bijvoorbeeld streepjes en stippen.

info over de img

Stap 5

Knip de lolly's voorzichtig uit.

info over de img

Stap 6

Doe dit ook met de teksten en andere elementen.

info over de img

Stap 7

Puzzel de losse stukjes uit op je kaart en plak deze vast wanneer je tevreden bent. Vergeet niet een lief bericht aan de binnenkant te schrijven!

info over de img

Tips & Tricks

Je kunt allerlei verschillende technieken gebruiken met de Karin Markers. Maak overlopen zoals in Stap 1 en 2. Laat onderdelen van een tekening wit door middel van tekengom of maak gebruik van een highlighter potlood.

Karin Brushmarker Pro Set Flower 12 stuks
CC Aquarel Papier A4 300gr 100 vel
Watertank Penselen 10ml 3 stuks
Uni Pin Fineliner Zwart 1,0 mm
Pebeo Tekengom 3-5mm

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen