Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Katoenen rugzak gekleurd met Posca

Katoenen rugzak gekleurd met Posca
Geplaatst op 3-3-2023 door Safira

220195
Maak een rugzak die uit deze wereld is! Gebruik de kleuren van Uni Posca en Uni-ball om een gave tas te kleuren en steel de show.

info over de img

Stap 1

Schuif een stuk karton in de tas om doordrukken van de Posca verfmarkers te voorkomen. Ook houd je hiermee de stof strak en maak je kleuren makkelijker.

info over de img

Stap 2

Kleur de tas in met de Posca verfmarkers. Schud de markers voor gebruik en zorg dat je een leeg karton of papier hebt om de punten op te pompen. Zo voorkom je dat de kleur van de verf niet goed meer dekt. Kleur je per ongeluk over de lijnen heen? Gebruik dan een Uni Super Ink marker om de lijnen bij te werken.

info over de img

Stap 3

Tip! Gebruik een baby doekje (lotiondoekje) om kleuren te blenden. Dit doe je door twee kleuren tegen elkaar aan te kleuren en deze met het doekje door elkaar te vegen. Hier kun je prachtige kleuroverlopen mee maken.

info over de img

Stap 4

Tip! Wil je glitters op de tas? Gebruik dan een Uni Signo glitter gelpen. Je kunt hiermee kleuren, maar je kunt de glitters ook op je vinger aanbrengen en dan over de gekleurde tas heen vegen. Hierdoor krijg je een subtiele glinstering!

info over de img

Stap 5

Vergeet de tas niet te fixeren door deze binnenstebuiten te strijken. Doe dit niet te heet en zonder stoom. Wacht minimaal 24 uur voordat je fixeert, zo kan de inkt goed drogen. Door fixeren blijft je tas langer mooi!

Katoenen Rugzak Space Groove 38x42 cm Ecru
Uni Posca Verfmarker 16 Set 3M Basis
Uni Signo Gelpen Glitter Zilver 1 mm
Uni-Ball Super Ink Marker Zwart 0,9 mm Blister

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen