Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Zeepbakje en dispenser versierd met bloemen

Zeepbakje en dispenser versierd met bloemen
Geplaatst op 5-4-2023 door Safira

220249
Decoreer een glazen zeepbakje en een glazen zeepdispenser met geperste, gedroogde bloemen en bladeren door ze te bevestigen met decoupage lijmlak voor glas en porselein. Fixeer de versierde items niet in de oven, want daar worden de bloemen bruin van.

info over de img

Stap 1

Plaats de gedroogde bloemen en bladeren op een stuk plastic en breng voorzichtig een laag decoupage lijmlak aan op de achterkant met een penseel. U kunt een pincet gebruiken bij het hanteren en verplaatsen van de tere, gedroogde bloemen.

info over de img

Stap 2

Plaats de gedroogde bloemen en bladeren op het glazen voorwerp (met de lijmkant naar het glas gericht) en breng voorzichtig een laag decoupage lijmlak aan op de voorkant van de gedroogde bloemen en bladeren om ze goed vast te zetten en te beschermen. Lak ongeveer 1 mm buiten de bloemen en bladeren om ervoor te zorgen dat ze op het glas blijven plakken en goed ingesloten zijn met lak.

info over de img

Stap 3

Gebruik een wattenstaafje of een klein stukje keukenpapier dat om het uiteinde van een penseel is gewikkeld om overtollige decoupage lijmlak te verwijderen. Breng nog een laag decoupage lijmlak aan als de eerste laag droog is.

info over de img

Stap 4

Bevestig gedroogde bloemen en bladeren aan de onderkant van het zeepbakje. U kunt een pincet gebruiken om stelen die uitsteken vast te houden totdat de decoupage lijmlak droog is.

info over de img

Stap 5

Let op: deze versierde artikelen kunnen niet in de oven worden gefixeerd en kunnen niet gewassen worden in de afwasmachine. Veeg ze voorzichtig af met een vochtige doek om schoon te maken.

CC Glazen Zeeppomp 19,3 cm Helder
CC Glazen Zeepbakje 9,5x15x3 cm Helder
CC Gedroogde Bloemen en Bladeren 19 stuks Lichtroze
CC Gedroogde Bloemen en Bladeren 19 stuks Groen
CC Decoupage Lijmlak Glas -en Porselein 100 ml

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen