Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Mand van zeegras met Montana spuitverf verloop

Mand van zeegras met Montana spuitverf verloop
Geplaatst op 2-1-2023 door Safira

220023
Het zijn vaak de simpele en ongecompliceerde dingen die ons het meest inspireren. De natuur is altijd een drager van eenvoudige schoonheid, daarom zijn planten in huis niet alleen geruststellend, ze voegen kleur, leven toe en zijn ook esthetisch. Dat bracht ons op een idee. Wat als we onze potplanten eens zouden pimpen, met natuurlijke materialen en met op de natuur geïnspireerde kleuren. En rieten manden waren de perfecte basis voor ons project.

info over de img

Stap 1

Zorg ervoor dat de ondergrond stof en vetvrij is. Schud de bus 2 tot 3 minuten goed door elkaar. Verwijder de spuitmond en dan de veiligheidsring. Plaats de spuitmond weer terug op de bus en probeer een kleine testspray.

info over de img

Stap 2

Plaats je eerste mand op zijn kant, begin van onder naar boven en breng langzaam verf aan tot ongeveer het midden van de mand. Laat dit 5 minuten drogen en draai de mand om en schilder de andere kanten.

info over de img

Stap 3

Zodra de mand droog aanvoelt, legt je deze opzij om grondig te drogen en herhaal deze stappen voor eventuele resterende manden. Laat de manden een nacht drogen voordat je je potplanten erin zet.

info over de img

Stap 4

Gebruik nu gepotte planten en plaats deze in de mand van zeegras en zet ze in de woonkamer of een andere ruimte van je huis om het op te vrolijken.

CC Mand van Zeegras 7/15 cm
CC Mand van Zeegras 11/19 cm
CC Mand van Zeegras 13/24 cm
Montana Gold Spuitbus 400 ml Malachite
Montana Gold Spuitbus 400 ml Shock Brown
Montana Gold Spuitbus 400 ml Pure Orange
Montana Gold Spuitbus 400 ml Banana

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen