Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Dromenvanger van katoendraad

Dromenvanger van katoendraad
Geplaatst op 7-4-2023 door Safira

220264
Elk van deze witte porseleinen mokken is gedecoreerd met een design of tekst gemaakt met een donkerrode glas & porseleinstift. De mokken kunnen gefixeerd worden in de huishoudoven.

info over de img

Stap 1

Wikkel het katoendraad strak rond de metalen ring en bedek deze compleet. Bind de twee uiteinden samen met een knoop wanneer ze bij elkaar komen.

info over de img

Stap 2

Verdeel de ring in gelijke delen. Hier hebben we de ring in 6 delen opgedeeld. Maak een klein balletje van het katoendraad om deze makkelijk door de delen heen te weven. Bind op ieder punt het draad vast aan de ring.

info over de img

Stap 3

Nog een voorbeeld

info over de img

Stap 4

Ga verder de ring rond en werk naar het midden toe, de ene sectie naar de andere in het midden van elke draad, onder en over. Vergeet niet aan te spannen terwijl je verder gaat.

info over de img

Stap 5

Nog een voorbeeld.

info over de img

Stap 6

Trek het garen in het midden omhoog, knoop een knoop en knip het af. TIP: je kunt wat lijm op de knoop doen om ervoor te zorgen dat het uiteinde van het garen op zijn plek blijft.

info over de img

Stap 7

Voor de hangers aan de dromenvanger: Knip drie stukken garen af ??en knoop ze op drie punten tussen twee delen vast. Rijg een kraal op elk stuk garen en eindig met 2-3 knopen. Knip de overtollige uiteinden af.

info over de img

Stap 8

Versier de hangers. Doe wat lijm in de kraal en bevestig de veer in de kraal. Laat drogen. Ophangen: Knip een stuk koord af, knoop het aan de bovenkant van de ring en rijg een kraal over de lus.

CC Metalen Ring 7 cm Zilver
CC Clear Multi Glue Gel 27ml
CC Houten Kralen 10 mm Naturel 40 stuks
CC Parelhoen Veren Natuur 100 stuks
CC Katoengaren 8/4 50gr Off-White

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen