Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Paard van de Sint Snoeppot

Paard van de Sint Snoeppot
Geplaatst op 17-4-2023 door Safira

220275
Bewaar je snoepgoed in dit leuke potje. Op de deksel is het paard van Sinterklaas geboetseerd van verschillende kleuren Silk Clay.

info over de img

Stap 1

Bekleed de bovenkant van de deksel met groene Silk Clay, Voor een extra structuur kan er een afwas of tandenborstel gebruikt worden om die structuur aan te brengen.

info over de img

Stap 2

Maak een flink aantal bloemetjes door 3 bolletjes witte klei in een driehoek aan elkaar te bevestigen. Maak inkepingen naar het midden toe. Plaats een geel bolletje Silk Clay op de witte klei en prik hier een klein gaat je in.

info over de img

Stap 3

Bevestig de ondergrond met wat Multi Glue en doe dit hetzelfde met de bloemetjes aan de rand.

info over de img

Stap 4

Voor het paard begin je met de nek. Maak eerst een bolletje en rol die iets uit naar boven.

info over de img

Stap 5

Herhaal stap 4 en plaat het hoofd op de nek. De smalste delen van beide worstjes worden aan elkaar bevestigd. Duw twee van de kleinste oogjes in de Silk Clay. Maak lange slierten van de rode Silk Clay voor de teugels. Duw met het boetseer gereedschap twee neusgaten in de snuit van het paard.

info over de img

Stap 6

Lijm met Multi Glue het paard op de deksel van het potje die al was bekleed met de groene Silk Clay.

info over de img

Stap 7

Maak nu twee driehoeken van rode Silk Clay en maak op beide driehoeken, met slierten gele Silk Clay, een kruis.

info over de img

Stap 8

Maak van de witte Silk Clay een aantal dunne slierten voor de manen en bevestig deze aan het hoofd. Maak, net als bij de bloemen, twee bolletjes en maak deze aan één kant wat spitser en maak een inkeping met het boetseergereedschap. Dit zijn de oren die ook aan het hoofd bevestigd kunnen worden. Plaats voor en achter de oren de driehoeken om een mijter te maken. Plaats nog twee sliertjes witte Silk Clay voor de manen aan de voorkant van de mijter.

info over de img

Stap 9

Meng rode en gele Silk Clay en maak hier wortels van en breng kleine inkepingen aan in de wortel. Maak lange groene sprieten voor op de wortel. Maak van de blauwe Silk Clay een kleine kubus en maak van de gele Silk Clay lange slierten die om de kubus geplakt worden als cadeau lint. Plak alles op de deksel met Multi Glue.

Silk Clay® Set Basis 10x40 gr
CC Ogen en Neuzen Zwart 20 sets
CC Clear Multi Glue Gel 27ml
CC Plastic Boetseergereedschap 3 stuks

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen