Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Sint snoepkrans

Sint snoepkrans
Geplaatst op 18-4-2023 door Safira

220278
Voor de aankleding van je tafel voor Sinterklaas kan je bijvoorbeeld deze leuke snoepkrans van een styropor krans maken. Enige wat je nodig hebt is een styropor krans, een lijmpistool en natuurlijk de kruidnoten, schuimpjes en ander klein strooigoed. Hij is dan niet meer om op te eten, maar is wel een mooi decoratie stuk om neer te zetten of op te hangen.

info over de img

Stap 1

Bedek de styropor krans met kruidnoten. Een drupje lijm is voldoende om deze vast te lijmen.

info over de img

Stap 2

Kruidnoten komen in verschillende formaten. Zo kan je, als de erste laag kruidnoten vast zit een tweede laag aanbrengen met iets kleinere kruidnoten en zo de krans te bedekken.

info over de img

Stap 3

Wanneer de tweede laag pepernoten erop zit kan je beginnen met de schuimpjes te plakken. Leg de schuimpjes eerst los op de krans om te puzzelen waar en hoe je deze wilt hebben. Denk aan de kleur en vorm dat dit mooi verdeeld is. Zodra dit naar je zin is en vastzit kan je met de kleinere gekleurde snoepjes beginnen.

info over de img

Stap 4

Als alles vast zit kan de krans als decoratie op tafel gezet worden met een leuke kaars in het midden. Of bevestig, als alle kruidnoten goed uitgehard zijn, een lint aan de krans en hang de krans op.

CC Halve Styropor Ring 20 cm

En natuurlijk

Girl in a jacket

Kruidnoten, schuimpjes en strooigoed

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen