Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Paard van Sinterklaas van Silk Clay

Paard van Sinterklaas van Silk Clay
Geplaatst op 18-4-2023 door Safira

220280
Boetseer het paard van Sinterklaas van Silk Clay en bevestig deze op een springveer en laat hem o-zo-snel weg springen en de pakjes bezorgen.

info over de img

Stap 1

Voor het paard begin je met het lichaam. Maak eerst een bolletje en rol die iets uit naar boven, een soort peer vorm.

info over de img

Stap 2

Herhaal stap 1 en plaats het iets kleinere hoofd op de nek. De smalste delen van beide worstjes worden aan elkaar bevestigd. Duw twee van de kleinste oogjes in de Silk Clay. Maak lange slierten van de rode Silk Clay voor de teugels. Duw met het boetseer gereedschap twee neusgaten in de snuit van het paard.

info over de img

Stap 3

Maak nu twee driehoeken van rode Silk Clay en maak op beide driehoeken, met slierten gele Silk Clay, een kruis.

info over de img

Stap 4

Maak van de witte Silk Clay een aantal dunne slierten voor de manen en bevestig deze aan het hoofd. Maak, twee bolletjes en maak deze aan één kant wat spitser en maak een inkeping met het boetseergereedschap. Dit zijn de oren die ook aan het hoofd bevestigd kunnen worden. Plaats voor en achter de oren de driehoeken om een mijter te maken. Plaats nog twee sliertjes witte Silk Clay voor de manen aan de voorkant van de mijter.

info over de img

Stap 5

Doe een drupje lijm op de springveer en plaats het lichaam van het paard hierop en laat het even drogen. Maak ondertussen 4 worstjes van de witte Silk Clay. Maak 4 even grote bolletjes van de zwarte Silk Clay en druk ze een beetje plat. Bevestig deze aan de witte worstjes. Bevestig dan de worstjes aan het lichaam als de benen en hoeven van het paard. Neem een schaar en geef een klein knipje in de achterkant van de zwarte Silk Clay om hoeven te maken.

info over de img

Stap 6

Maak een lange dunne sliert en maak nog meer nog dunnere slierten van de witte Silk Clay en maak hier een staart van die je bevestigd aan de achterkant van het paard.

Silk Clay® Set Basis 10x40 gr
CC Ogen en Neuzen Zwart 20 sets
CC Clear Multi Glue Gel 27ml
CC Plastic Boetseergereedschap 3 stuks

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen