Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Snelle Super Surprise: Smiley Hartjesogen

Snelle Super Surprise: Smiley Hartjesogen
Geplaatst op 19-4-2023 door Safira

220282
Op zoek naar een last minute surprise? Maak een lieve smiley met hartjesogen met onder andere styropor ringen en EVA foam. Door de styropor ringen tegen elkaar aan te plakken creeër je een holle ruimte voor een cadeautje. Wil je geen ringen gebruiken? Neem dan een ronde doos en verf deze geel!

Duur: 30 minuten
Droogtijd: 30 minuten

info over de img

Stap 1

Neem een halve styropor ring en een potlood en trek een cirkel rond de ring op het karton. Knip deze vervolgens uit en herhaal deze stap.

info over de img

Stap 2

Plak de cirkels aan de platte kant van de styropor ringen. Leg de bolle kanten tegen elkaar aan en stop het cadeautje tussen de ringen. Plak de ringen met de bolle kant aan elkaar.

info over de img

Stap 3

Knip vervolgens stroken uit om de buitenkant van de ringen mee te bedekken en plak deze vast met lijm. De breedte mag je zelf kiezen omdat dit de hoogte van de doos wordt.

info over de img

Stap 4

Knip uit het zwarte EVA foam een mond, tanden uit het witte vel en een tong uit het rode vel en plak deze aan elkaar en op de doos.

info over de img

Stap 5

Neem een styropor hart en snijd deze voorzichtig met bijvoorbeeld een hobbymes door midden. Verf deze aan de bolle kant rood en plak deze als ogen boven de mond. Je kunt natuurlijk ook harten uit het rode EVA foam knippen en deze als ogen gebruiken.

CC Halve Styropor Ring 20 cm
CC Styropor Harten 6 cm, 5 stuks
Plus Color Acrylverf Briljant Rood 60 ml
CC Gekleurd Karton A4 Oranjegeel 20 vel
CC Kinderschaar 14cm
CC Schoolpotlood HB 12 stuks
Foamkwasten 13-35 mm 4 stuks

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen