Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Houten figuren op knijpers met verf en deco-folie

Houten figuren op knijpers met  verf en deco-folie
Geplaatst op 24-4-2023 door Safira

220304
Verf deze houten kerstfiguren met Art Metal verf en versier ze verder met deco folie details bevestigd met dubbelzijdig klevend power tape en Dodz zelfklevende stippen. Werk af door een decoratieve metalen clip aan de onderkant van de versierde figuur te bevestigen met een lijmpistool. De houten figuur kan nu op de kerstboom geklikt worden of gebruikt worden als decoratie op kerstcadeautjes.

info over de img

Stap 1

De houten figuren hebben een ophangkoord. Als je een deco knijper aan de onderkant van de figuur wilt bevestigen, knip dan het touwtje af met een hobbymes. Laat het touwtje eraan zitten als je het figuur wilt gebruiken om op te hangen. Verf de figuren met Art Metal verf en zwarte Plus Color acrylverf. Je hoeft de lijnen niet recht te maken, deze gebieden worden versierd met deco folie.

info over de img

Stap 2

Bevestig power tape waar je de glanzende deco folie details wilt aanbrengen. Op de notenkraker hebben we power tape rond de rand van de hoed bevestigd, langs de bovenrand van de laarzen en mouwen en over de borst voor kruisbeugels.

info over de img

Stap 3

Snijd een klein stukje deco folie in de door jouw gekozen kleur en wrijf de achterkant van de deco folie stevig op het dubbelzijdig plakband. Trek voorzichtig de deco folie eraf. Als de deco folie niet volledig is overgegaan, herhaal dan het proces en wrijf waar nodig nog wat deco folie over.

info over de img

Stap 4

Bevestig ronde Dodz plakstippen op de notenkraker voor de details op de hoed en de schouders. Gebruik ze op de sneeuwman voor knopen en neuzen. Dodz plakstippen kleven als dubbelzijdig plakband. Bevestig de decofolie door erover te wrijven volgens dezelfde procedure als hierboven beschreven.

info over de img

Stap 5

Bevestig de deco knijper onder het figuur met ene lijmpistool.

CC Gold Line Acryl Penselen Plat Set 3 stuks
Plus Color Acrylverf Zwart 60 ml
Schjerning Art Metal Lava Rood 30ml
Schjerning Art Metal Zilver 30ml
CC Chenilledraad Zilver 6 mm 24 stuks
CC Deco Folie 15,5x50 cm Goud
CC Deco Folie 15,5x50 cm Rood
CC Deco Knijpers 12x27 mm 10 stuks Zilver
CC Power Tape 3mm 10m
CC Power Tape 7mm 10m
CC Houten Sneeuwpop 7,8 cm
CC Houten Soldaat 9x3 cm

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen