Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Glazen lantaarns versierd met lijmfolie

Glazen lantaarns versierd met lijmfolie
Geplaatst op 29-4-2023 door Safira

220325
Versier deze glazen lantaarns met kerstmotieven van deco-folie en lijmfolie ontwerpen.

info over de img

Stap 1

Veeg de lantaarn schoon om vingerafdrukken en dergelijke van het glas te verwijderen. Knip het door jou gekozen ontwerp los van de lijmfolie. Verwijder de beschermende plastic laag en plaats het ontwerp met lijmfolie op het glas. Om verschuiving te voorkomen raden wij aan om het ontwerp vast te plakken op het glas. Wrijf stevig het lijmfolie-motief op het glas met een stokje of achterkant van een schaar en verwijder voorzichtig het lijmfolielaagje van de bovenkant. Het ontwerp lijkt te verdwijnen door het wrijven. Hiermee is het ontwerp overgebracht.

info over de img

Stap 2

Leg een stukje decofolie op het lijmdesign en wrijf zachtjes met je vinger over de deco-folie. Trek voorzichtig de deco-folie eraf. Een tip: als de deco-folie niet volledig is overgeheveld, herhaal dan het proces en wrijf daar waar nodig er nog wat deco-folie op.

info over de img

Stap 3

Ga door totdat de lantaarn de gewenste look heeft bereikt.

info over de img

Stap 4

Verwijder het metalen hengsel. Knip 25 cm lint af en gebruik Sticky Clay om het lint vast te plakken. Plaats daarna het hengsel weer terug. Vermeng de Sticky Clay met de glitter en rol hier een lange worst van. Plaats deze aan de binnenkant van het lantaarn voor een sneeuw effect. Let op, bij gebruik van de Sticky Clay aan de binnenkant, geen echte kaars te gebruiken!

CC Glazen Lantaarn met hengsel 10 cm 2 stuks
CC Kunstsneeuw Set 3x45 gr
CC Led Waxinelicht 35 mm
Sticky Clay 200 gr
CC Deco Folie 15x15 cm Kerst 2 stuks
CC Deco Folie 15x15 cm Kerstkabouters 2 stuks

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen