Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Vaderdag Sidekick T-shirt tekenen met textielstift

Vaderdag Sidekick T-shirt tekenen met textielstift
Geplaatst op 7-6-2023 door Safira

2300035
Misschien ben je goed in het plannen van cadeaus, en misschien ben je meer zoals wij en zoek je op het laatste moment naar iets dat nog steeds geweldig is. Hoe dan ook, je bent hier aan het juiste adres! Deze papa en ik T-shirt set is super snel en gemakkelijk te maken met Tulip Fabric Markers, en is helemaal te doen als een last-minute Vaderdagcadeau. Pak je stiften en wat T-shirts en maak je klaar om de dag te redden met je creativiteit!

info over de img

Stap 1

Voor je begint was en droog de shirts, maar gebruik geen wasverzachter. Druk het sjabloon af.
Knip stuken karton zodat ze in elk shirt passen en plak elk sjabloon op het karton. Schuif het karton in het juiste T-shirt. Het karton zorgt ervoor dat de textielstift niet doordrukt. Je kan eventueel een tekenpotlood gebruiken om de tekst over te trekken voor iets duidelijker zicht, maar het karton moet in het shirt blijven.

info over de img

Stap 2

Gebruik elke kleur die je leuk vindt om over te trekken en vul de tekst in op je shirts. Je kunt ze laten matchen, of verschillende kleuren gebruiken als je dat liever hebt. Je kunt ook nog een laag inkt over de tekst en ontwerpen toevoegen als je denkt dat dit nodig is na de eerste dekking. Maak je geen zorgen, de markers drogen snel, dus je hebt deze last-minute vaderdagcadeau-shirts nog op tijd klaar!

info over de img

Stap 3

Zodra je de tekst klaar hebt, gebruik je felle kleuren om leuke ontwerpen aan je T-shirts toe te voegen. Rechte lijnen, stippen en kronkels. Ga er creatief mee om

info over de img

Stap 4

Maak een soortgelijk ontwerp op het andere shirt dat past bij jouw algemene thema.

info over de img

Stap 5

Wanneer je tevreden bent met jouw ontwerp laat je het geheel drogen. Leg daarna bakpapier over de tekening en gebruik een strijkijzer om de tekening te fixeren. Gebruik een gemiddelde katoenstand op het strijkijzer.

info over de img

Stap 6

Hierna zijn jouw shirts klaar om in te pakken voor papa!

 

info over de imgSjabloon

Download hier het sjabloon

Jacquard Tee Juice Textielstiften Medium Primair
CC T-shirt 12-14 jaar
CC T-shirt 7-8 jaar
CC T-shirt 9-11 jaar
CC Katoenen T-shirt Ronde Hals 5-6 Jaar Wit

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen