Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Klei je eigen gum met Patagom

Klei je eigen gum met Patagom
Geplaatst op 8-8-2023 door Kimberley

Wat is Patagom?

Iedereen maakt wel eens een foutje, dat hoort er helemaal bij. Met een gum heb je de fout zo weer hersteld. Met Patagom maak je een unieke vrolijke gum helemaal zelf.

Patagom is dus een fantastische klei die je kunt bakken om je eigen gummen mee te maken. Zo klei je iets wat je daarna ook nog goed kunt gebruiken. Patagom is zacht en licht en daardoor gemakkelijk te kleien door kinderen. Je kunt de vormpjes die je kleit als losse gum gebruiken maar bijvoorbeeld ook op je potlood drukken zodat je je eigen potloodtopper kan maken! Zo wordt elke gum wordt uniek.

Hoe gebruik je Patagom?

Het gebruik van Patagom is heel makkelijk. Je kunt het gebruiken als een klassieke boetseerklei. Let wel op dat Patagom afgebakken moet worden voordat je het als gum kunt gebruiken.

Je kunt voor een makkelijk resultaat gebruik maken van Patagom mallen. Neem de kleurtjes Patagom die je wilt gebruiken en duw deze in de mal, druk de mal dan op elkaar en voilá! Patagom gum klei en mallen zijn verkrijgbaar in verschillende thema setjes zoals dinosaurussen, ruimte, eenhoorns, monsters, fruit en snacks. Daarnaast kun je met de Glow in the Dark set zelfs je eigen lichtgevende gummen maken.

Ben je klaar met kleien? Zet je creatie 15 minuten in de oven op 120 °C zodat het deeg een gum wordt. Wanneer de oven is afgekoeld kun je aan de slag met gummen!

Patagom Gum Klei Set Glow in the Dark 6x25 gr
Patagom Gum Klei Set Eenhoorns 6x25 gr
Patagom Gum Klei Mal Eenhoorn 11,5x20,5 cm
Patagom Gum Klei Mal Monsters 11,5x20,5 cm

Patagom in een complete set

Wil je het ook proberen? Je kunt Patagom ook kopen in een complete set. De pakketten zijn compleet om mee aan de slag te gaan, inclusief instructies. Zo maak je de leukste gummetjes van bijvoorbeeld het bekende beertje Rilakkuma, stoere wilde dieren of schattige toetjes!

Veel creatief plezier,
Kimberley

Patagom Gum Klei Set Rilakkuma
Patagom Gum Klei Set Wilde Dieren
Patagom Gum Klei Set 12 stuks
Iets leuks gemaakt? Deel het met onze socials zoals Instagram en Facebook!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen