Inloggen

Knutsel, puzzel en bouw er op los! Ontvang 10% korting op alles van Grafix met de code: GRAFIX10

Verf de natuur met een waaierpenseel en aquarelverf

Verf de natuur met een waaierpenseel en aquarelverf
Geplaatst op 17-12-2022 door Safira

220003
Leer natuurlijke effecten schilderen met een waaierpenseel en aquarelverf. Met zijn uitgespreide haren is een waaierpenseel ideaal voor speciale effecten zoals gras, haar enz. Hier laten we zien hoe je de penseel kunt gebruiken voor verschillende technieken in een volledig landschap schilderij. Varieer en meng kleurschakeringen om meer diepte in het schilderij te creëren. Begin met lichte kleuren en bouw er bovenop met donkere kleuren.

info over de img

Stap 1

Gras: Verf van links naar rechts met kleine opwaartse en neerwaartse bewegingen. Maak lichte, snelle bewegingen naar boven om langere grassprieten te maken.

info over de img

Stap 2

Boom: Verf de boomstam door de waaierborstel verticaal op en neer over het papier te bewegen. Maak de twijgen met de buitenste haren van het penseel. Laat de boomstam iets drogen alvorens de boomkroon te schilderen.

info over de img

Stap 3

Boomkroon: Verf de boomkroon door met het penseel rond de twijgen te deppen. De penseelharen moeten langs het papier liggen, zodat je niet alleen met de punten van de borstelharen dept.

info over de img

Stap 4

Spar: Gebruik de buitenste haren van het penseel en schilder de stam met een enkele streek. Maak kleine zigzagbewegingen van boven naar beneden terwijl je de breedte vergroot terwijl je naar de onderkant van de boom beweegt.

CC Posterhanger A4
Pigment Art Aqua Aquarelverf Set 48 ½ Pan
CC Gold Line Penselen Waaier Set 2 stuks

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen